KonsertArra-
ngørene

SmåKonsertArrangørene

Kom på konsert i kjelleren til Leffi på Varatun gård

Kom på konsert i kjelleren til Leffi på Varatun gård

Dickensbandet i kjelleren til Leffi.

i kjellaren t Leffi.

19. jan. 2019 spillte Dickensbandet i kjelleren til Leffi.

Konsert dato var: 19.01.2019
Konsertsted var: Se kart.

Pris var: Kr. ,-

Bandet ble startet i 1989, da som et jam band, og ble senere et fast husband hver søndag på Dickens Pub. Bandmedlemmene har vært mange i årenes løp. Av orginalmedlemmer er det Jarle Børresen igjen. Bandet har gitt ut 2 “live” cd, og nr 3, spilt inn i studio med tekster på Stavangersk, ble utgitt 1 og 2 okt. for noen år siden med påfølgende CD slepp på Ivar Skei, 1 okt. og Dickens 2 okt. Dickensbandet gikk en periode under navnet (Manna &) The Sundaze Gang, og de ga ut to album som dette. Dickensbandet er det husbandet i Stavanger som har holdt på lengst, og har melodier som bandet spilte fra starten av.
Dickensbandet har hatt mange gjesteartister på scenen sammen med bandet, kan nevnes for.eks. gitaristen og keyboardisten i Delbert Mc Clinton band+ mange andre. Bandet har alltid holdt en høy musikalsk kvalitet,og har meget dyktige vikarer som stepper inn enkelte ganger
Når Dickens bestemte seg for å starte på et nytt restaurant-konsept i 2019, betydde det slutten for Søndagsrocken og live-scenen . Dermed takket dickensbandet atter en gang for seg.

Medlemmer:
Bjørn I ” Kissa” Kristensen, vokal
Gunnar Engen, bass, vokal
Jarle Børresen, keyboards, vokal
Togga Gundersen, gitar.
Raymond Lind,trommer