KonsertArra-
ngørene

SmåKonsertArrangørene

Kom på konsert i kjelleren til Leffi på Varatun gård

Kom på konsert i kjelleren til Leffi på Varatun gård

Ikke akkurat akkustisk konsert vennene til Leffi

i kjellaren t Leffi.

21. okt. 2017 spillte Ikke akkurat akkustisk konsert vennene til Leffi

Konsert dato var: 21.10.2017
Konsertsted var: Se kart.

Pris var: Kr. ,-

Leffi har invitert musikalske venner til samspill i kjelleren på Varatun gård; skeiv køntri, roots og blues, musikk rett fra levra, av lokale musikere som har vært ute en vinternatt før.

Å ikke nok med:
I løpet av kvelden kan dere nyte bildene til Ivi Mo.
Han har separatutstilling i hovestuene.

Endelig får vi andre høre resultatet av flere år med spontane jammer. Dette bare må bli bra, bare hør gjestelista:

Odd Stangeland, legendarisk gitarist fra «Nurk Twins» og «Smalhans», er gitarhelten til Leffi fra 70 tallet. Kilder nær Leffi forteller om en ung, svett og forbløffet Leffi når han omsider forstod det var ODD som ville selge ham en Fender gitar. Leffis første fender

Erik Rønli og Torstein Kyllevik kommer bare kanskje, har spilt sammen med band/artister som «The Dogs», «Lasse Berheim band», «Det pene bæn», «Ana Pana» og «Armar og bein». Erik spilte også med Leffi i «Midnight Ramblers» og «Dickensbandet» på 90 tallet. Torstein spilte sammen med Leffi og Bjarte i det afro inspirerte bandet «Solos CocoCrush» i 96 – 97. Nå spiller begge i «Lasse Berheim band»

Bjarte Edland har spilt trommer med «The Tramps», «Bror te Larsen». Mr. Eddy la vekk trommene for noen år siden, tok opp gitaren og begynte å synge «Blues på Jærsk».

Leffi har produsert et par plater for Lasse i studioet sitt. Først var det «Flagg ut» i 2001 Som Kjell Arne Jensen hadde produsentansvaret på, og «Drivande Ved» i 2014.

Sigve Drange har vært nabo til Leffi i over 10 år, 10 år med kaffi, skrøyding og lyging. Drangen har gitt ut tre plater sammen med bandet sitt «Saker og Ting».

Leffi og Thomas har vært venner siden begynnelsen av 80 tallet. Han er egentlig byas men bor i Sandnes. De har bare spilt sammen i små prosjekter og har den siste tiden fått mer kontakt igjen gjennom jam kveldene på Varatun. Line Jørgensen er samboer til Thomas og synger køntri.

Litt av en gjeng, og billettene ligger allerede ute for salg på Linticket.no. Benytt sjansen, opplev unik lokal musikkhistorie i en intim setting nede i kjelleren til Leffi, på Varatun Gård

Vi sees der