KonsertArra-
ngørene

SmåKonsertArrangørene

Kom på konsert i kjelleren til Leffi på Varatun gård

Kom på konsert i kjelleren til Leffi på Varatun gård

Rhinos

i kjellaren t Leffi.

19. des. 2020 spillte Rhinos

Konsert dato var: 19.12.2020
Konsertsted var: Varatun Gård i Kjelleren til Leffi Se kart.

Pris var: Kr. 0,-

Yeess. Rhinos har godkjent SKA sine Koronaregler som strenge nok. Det legges ut kun 20 billetter til konserten. En meters regelen gjelder både ute og inne. En uniformert smittevernansvarlig passer på det hele. Hans ord er lov.

Husk også at det er kun folk uten vond hals, snue og hoste som går på konserter. Sånne ting pleies best hjemme, sant?:-)

Rhinos ble dannet av godt etablerte musikere fra Sandnes og Stavanger, 2002. Bandet har spilt på flere av distriktets bluesklubber, båtcruise, pub’er og lokale festivaler med stor suksess.
De spiller egenkomponert og coverversjoner inspirert av Tom Waits, Willie Nelson, Bob Dylan for å nevne noen. Og det lyder som Rhinos, skeivt og godt.

Pete er en av distriktets sterkeste vokalister, som også spiller djevelske felesoloer fulgt opp av skeivegitartoner av Leffi og drivende komp av Kylli og Lenden.

En konsert med Rhinos er aldri den samme (Du vet aldri hva som hender) Dette fyrverkeriet av Swampy Rythm & Blues, Soul, Contry, Reggae og Rock bør du få med deg.

Bandmedlemmer:
• Pete Johansen – Sang og Fele
• Leffi Bredland – Gitar og Skeivt kor
• Øyvind Lende – Bass og Skeivt kor
• Torstein Kyllevik Tromme


Medvirkende musikkere: